Ervaringen

“Ik heb met mijn oudste dochter en Iris het coachee spel gespeeld. Iris straalt rust uit en daardoor voel jij je meteen op je gemak bij haar. Het was een leerzaam spel waar je mooie stenen mee kon verdienen. Maar het mooiste aan dit spel was dat er een heel fijn gesprek uit kwam. Wij raden Regenboogkindercoaching zeker aan!”

– Joyce

“Voor mij was het kiezen voor een HBO opleiding een grote uitdaging. Hoe dichterbij de examens hoe meer twijfel er ontstond en hoe lastiger het werd de juiste keuze te maken. Het werd tijd om samen met iemand te gaan kijken wat nou bij mij past en op welke opleiding ik mijn kwaliteiten het best kan benutten. Samen met Iris mijn talenten en kwaliteiten op een rijtje gezet en Iris heeft Poptalk ingezet zodat ik er van bovenaf naar kon kijken dit was helpend. Zo ben ik bij een opleiding gekomen waar ik met een fijn gevoel aan kan beginnen. Iris laat tijdens deze gesprekken jou zien hoe het voelt en stelde de juiste vragen. Deze Poptalk sessie heeft mij echt verder gebracht. Ik zou daarom de coachgesprekken van Iris erg aanraden!”

– Sophie

“Tijdens de sessie met Iris heb ik het gehad over de keuze van mijn vervolgopleiding. Er waren twee verschillende opleidingen waar ik tussen twijfelde en ik wist zelf maar geen knoop door te hakken. Doordat Iris een spel met mij speelde en mij ondertussen diepgaande vragen stelde werd het voor mij steeds duidelijker, mijn hart ligt bij de opleiding Communicatie. De sessie heeft mij geholpen om naar mijn gevoel te luisteren. Na de sessie was ik erg opgelucht en blij dat ik door dit gesprek meer duidelijkheid had. Ik raad iedereen aan een sessie met Iris te proberen, je krijgt antwoord op de vragen waar je mee zit en je kunt op een vertrouwde manier met iemand over je gevoelens en gedachten praten.”

– Eva

Met onze jongste zoon bij Iris geweest van regenboogkindercoaching. Hij heeft obsessieve dwanggedachtes. Wij zijn ontzettend geholpen, door haar rust en haar positieve coaching. De krachtige boomoefening (stevig staan als een boom)is nog steeds onze favoriet! En nu als het soms even niet lekker met hem gaat denken we graag terug aan Iris en kunnen we weer vooruit. Wij mogen haar dan ook bellen en is ze er voor ons. Ik gun ieder kind een traject bij Iris!

– Corinne