Schrijven vanuit je hart

Kwetsbaar schrijven laat je krachtig opstaan!

Schrijven vanuit je hart is alsof je een deksel van een potje tilt en de woorden er als honing uithaalt. Inspirerende woorden en krachtige affirmaties. Woorden uit het hart weten de weg te vinden op papier en willen jou wat vertellen. Woorden uit het hart zijn altijd oprecht. Deze woorden zullen wanneer je ze hardop voorleest bevrijdend zijn. Regenboogkindercoaching biedt Schrijven vanuit je hart aan op locatie of in mijn praktijk. In een groepje van maximaal 6 deelnemers (vriendinnen, collega’s, familieleden) of in een 1 op 1 sessie. Neem contact met mij op om een sessie te plannen.

Schrijven aan je beste vriendin

Schrijven is als praten met je allerliefste hartsvriendin. Ze luistert naar je… ze leeft met je mee en geeft vaak goed advies. Soms stelt ze je een vraag en soms geeft ze je antwoord. Welke woorden laat ze aan jou zien op papier? Wat wil ze jou vertellen? Wat fijn dat zij er voor je is en dat je naar haar mag luisteren.

Thuiskomen

Schrijven geeft rust en het ontspant. Schrijven maakt je bewust van lichaam en geest. Al schrijvend zal je ervaren wat het onderbewuste jou wil vertellen. Op deze manier kom je steeds weer een stapje dichter bij jezelf.. Zie het als thuiskomen!

Wil jij leren om te schrijven vanuit je hart? Dat kan bij Regenboogkindercoaching!

  • In een rustige omgeving…in mijn praktijk of op locatie.
  • Denk vast na aan wie je wil schrijven, jouw kleine ik, jouw toekomstige ik?
  • Oude patronen die je wilt doorbreken schrijf je van je af.
  • Neem jouw mooiste pen mee!

Hou je ervan om gebeurtenissen van je af te schrijven? Dan is dit zeker wat voor jou!

“De Workshop “schrijven vanuit je hart” bij Iris Budel was een fijne ervaring. De setting was klein…open en gezellig. Iris wist met haar rust en ervaring een veilige sfeer te creëren. Ze gaf ons mooie inzichten en bood ruimte aan alles wat naar voren kwam. De verhalen moesten even rijzen. Daar was ruimte en een goed gesprek met jezelf voor nodig. Maar die ruimte was er. En ineens ontstond er toch die hele mooie brief aan mezelf. Ik heb het als helend ervaren en raad het iedereen aan!”

“Door Iris werd ik uitgenodigd voor een workshop “schrijven vanuit je hart”. Door de rust die Iris uitstraalde wist ze een sfeer te creëren waardoor wij ons konden openstellen en met een veilig gevoel een brief aan ons zelf konden opstellen. Er was ruimte voor al ons gevoel. Voor mij was het een ervaring die me datgene liet zien waar ik nooit meer naar terug wil, maar waar ik nog wel heel hard aan moet werken om daar te komen waar ik wil zijn.  Dankjewel lieve Iris.”