De zomervakantie is in volle gang…

Tijd om even SLOW te gaan! Of je nu thuisblijft of weg gaat dit is het moment om op te laden!

Misschien ervaar je gelijk rust of misschien voel je juist nog meer onrust. Dit gebeurt wanneer er al lange tijd dingen spelen. Je weet diep van binnen dat er iets mag gebeuren. Iets dat kan bijdragen aan jouw levensgeluk!

Dan is dit het moment…. het moment waarop jij kiest om stappen te gaan zetten. Misschien ben je op zoek naar rust in het gezin, heeft je kind hulp nodig bij een stukje zelfvertrouwen, werken aan angst, beter in je vel zitten of de verwerking van een scheiding. Wil je als ouder meer zelfvertrouwen hebben, zijn er voor jou als ouder nog dingen op te ruimen? Regenboogkindercoaching biedt begeleiding op maat. Een traject dat past bij jouw hulpvraag en past bij jou als mens.

Van de week zat ik in alle rust te staren naar de zee. Eigenlijk best een onstuimige zee, maar toch voelde ik rust. Terugdenkend aan mooie trajecten die afgesloten zijn… aan blije ouders/kinderen, dankbaarheid, stappen die gezet zijn, keuzes die jongvolwassenen hebben durven nemen door inzicht te krijgen in hun talenten en kwaliteiten! Het was een drukke periode, maar dankbaar waar Regenboogkindercoaching voor staat en dat ik heb mogen bijdragen aan dat stukje extra levensgeluk!

Wil jij dit ook? Dan is dit het moment om het niet langer uit te stellen. SLOW in de vakantie is goed! Maar wil je nu echt wat gaan doen aan de dingen waar je tegen aan loopt….dan mag je in beweging komen! Jij verdient het om te stralen in alle kleuren van de regenboog🌈

Voel je de verbinding met mij dan is de volgende stap een vrijblijvend gesprek om te kijken wat ik voor jou/ jullie kan en mag betekenen.

Liefs Iris