Het verlangen

Het verlangen………
We hebben dromen, wensen, behoeftes. Het verlangen om gezien te worden zit vaak diep geworteld. Kinderen die een sterke wil hebben willen gezien worden, zo ook de kinderen die verlegen en teruggetrokken zijn.

Kinderen van gescheiden ouders willen gezien worden. Mijn verlangen om een mooie praktijk neer te zetten komt ook voort uit een verlangen. Een verlangen dat ik ouders / kinderen mag helpen die door omstandigheden het heldere zien kwijt zijn geraakt. Het verlangen van een vader in mijn leven die trots kon zijn, onvoorwaardelijke liefde voor mij zou voelen sloeg om van verlangen naar een gevecht. Een gevecht in mezelf… door zijn afwijzing heb ik een lange periode het gevoel gehad dat ik mij moest bewijzen. Wat ik dacht, voelde en vervolgens deed was niet in balans. Een gevecht dat ik niet vol kon houden en besloot dat ik niet meer het missen van mijn vader als afwijzing zag, maar een gebrek aan capaciteit van hem om liefde te kunnen geven en ontvangen.Dat is zijn pijn en niet die van mij. Ik hoef dit niet te dragen.

Wat was het fijn geweest als er toen een Kindercoach was geweest die kleine Iris had gezien. Vanuit mijn eigen ervaring is het verlangen ontstaan om kinderen/ ouders te zien. Om te kunnen zeggen ‘Je bent goed genoeg’ ‘Je doet het goed’…

Het bijzondere van coach zijn is dat ik mee mag kijken met de hulpvraag en mag genieten van de groei die coachees doormaken. Er is ruimte voor alles wat gevoeld mag worden. Ook plezier zal ervaren worden tijdens de reis die afgelegd wordt bij Regenboogkindercoaching dit past bij mij. Ik gun het iedereen om weer te stralen in alle kleuren van de regenboog! Voel je dat het tijd is om stappen te zetten neem gerust contact op met mij en wie weet ben ik degene die door te verbinden met jou kan helpen….