De regenboogreis naar binnen

Nu deze tijd alles zo onzeker maakt en bijvoorbeeld onze reisplannen hoogstwaarschijnlijk ook niet door kunnen gaan merk ik dat ik aan een andere reis ben begonnen. De reis naar binnen…

Door met je aandacht naar binnen te gaan, kun je antwoorden of oplossingen vinden die diep verscholen liggen in jou, maar waar je soms even niet bij kan komen. Waar ben je naar op zoek? Omdat wij mensen onze antwoorden of bevestiging vaak bij een ander zoeken, vergeten wij onze eigen bron aan te boren. Ik merk dat er meer rust is gekomen en dat angst en piekeren weinig ruimte krijgen in mijn hoofd. Mijn reis is zeker nog niet afgelopen…ik ben pas bij de eerste stop!

Ik kreeg de vraag :” Zal er na Corona veel veranderen?” Corona gaat er niet voor zorgen dat mensen die je hiervoor weinig zag er straks veel zullen zijn of vaker aan jou gaan vragen ” Hoe is het met je?”Wel zullen vriendschappen die al hecht waren nog hechter worden. We zullen meer genieten van de kleine dingen en waarderen wat we hebben. Met een andere blik naar de wereld kijken, onze natuur willen beschermen ook voor onze kinderen. Dat we keuzes durven maken die passen en niet bang zijn nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Even terugkomend op mijn reis naar binnen…op dit moment logeer ik in gedachte op een creatieve plek en heb ik heel veel nieuwe ideeën voor Regenboogkindercoaching. Ideeën die uit mijn bron komen…mijn eigen krachtige bron. Dingen die ik nu pas zie, omdat ik er de tijd voor neem.

Ik raad de reis naar binnen iedereen aan en geniet van al dat moois wat je op deze reis tegenkomt of omarm de minder mooie dingen en laat die op jouw tussenstop achter. Het is best een avontuur, maar wel een avontuur om nooit te vergeten(neem de verrekijker maar mee) want soms zit al dat moois ergens diep verstopt. Reistips zijn: zoek een rustig plekje op, ontspan en visualiseer jouw droomplek!

Regenboogkindercoaching biedt coaching en kennismakingsgesprekken aan via skype en na de meivakantie weer in de praktijk. neem contact op.